featured project

Classical with a modern twist

This is a smart apartment in Hove. Our clients had downsized for retirement and carefully selected which of their favourite pieces to bring with them. whilst they still enjoyed the antiques for the memories they held and their value, they also wanted to update and add some zing to the space

Details

Hove Apartment
East Sussex

DESIGN CHOICES

Working closely together, we added some strong accents of colour, taking the bold decision to re-upholster the stunning 18th century chairs. Bright yellow curtains, a dramatic black gaufrage fabric on the bespoke sofa and the accents of turquoise topped completed the look. Our client wanted a chair designed especially for him to accommodate a mobility restriction which would show his extrovert and positive character. He was thrilled with the result and finds the chair extremely comfortable